SIMBOLET Hi ha 98 productes.

 • Sí

  Rudyard Kipling - Giovanni Manna

    Si... ens parla dels valors que tots els pares i mares voldrien, algun dia, transmetre als seus fills. Avui, més de cent anys després de ser escrit, Si... continua sent un dels poemes més populars arreu del món, i sovint se’l cita per la seva qualitat educativa i inspiradora.

 • El mon a la teva mida

  David J. Smith i Steve Adams

  Una nova manera per entendre la vida i el que ens envolta

 • Hem fet el cim

  Nicholas Oldland

  Una vegada hi havia un ós, un ant i un castor als qui els agradava molt l’aventura. Però, sovint, les seves ànsies de competir podien més que les seves ganes de passar-s’ho bé.    Un llibre que ens parla de tres amics i de com aprenen a vèncer les dificultats, ajudant-se els uns als altres, i a gaudir de tot el que els envolta.

 • És molt urgent

  Guido Van Genechten

  Un llibre divertit pels nens i nenes que, en créixer, han de passar de la seguretat de l’orinal a la incertesa de la tassa del  vàter. I per tots aquells que sempre han de córrer

 • Les dues mantes

  Irena Kobald/Freya Blackwood

  La Roda ha de marxar del seu país i buscar-ne un de nou. Quan hi és tot li sembla estrany: la gent, les paraules, fins i tot el vent..

 • El pescador d'ampolles

  Michelle Cuevas / Erin E. Stead

  El pescador d'ampolles viva sol dalt d'un turó amb l'única companyia d'un arbre. Sempre tenia la mirada fixa a les onades esperant descobrir, lluny, el reflex d'un vidre. La seva, era una feina molt important. Era el responsable d'obrir les ampolles que trobava al mar, mirar si portaven algun missatge i d'assegurar-se que arribaven als seus destinataris.

 • Els viatges de Marco Polo i el seu milió d'històries

  Michael J. Rosen / Maria Cristina Pritelli

  Marco Polo va néixer a Venècia en el sí d’una família de comerciants. Als 17 anys, s'embarcà en un viatge de 3 anys i mig i més de 9000 km cap a la Cort de l’Emperador K. Khan. L’emperador va enviar en Marco a missions especials cap a cultures remotes que ni ell mateix coneixia. A la tornada, en Marco va obsequiar el Khan explicant-li històries de tot el...

 • Botànicum

  Katie Scott / Kathy Willis

  EXHAURIT Benvinguts al Botànicum. Aquest museu està obert sempre. Hi trobaràs una extraordinària col.lecció de plantes, des de les algues més petites a les carnívores més espectaculars. També hi veuràs líquens i bolets de tots colors. Entra-hi per explorar el regne vegetal en la seva màxima esplendor !

 • El Llibre de la Jungla

  Rudyard Kipling. Traducció de Marià Manent

  El Pare Llop havia sortit a caçar. Es movia en silenci, a la recerca d’una presa. Sentí elsarbustos com cruixien dins l’espessor de la selva. Allà al seu davant hi havia alguna cosaque es movia. Saltà i… un petit animal de pell clara i amb dos grans ulls brillants elmiraven amb tendresa. El Pare Llop sabia molt bé el que era: un cadell d’home.

 • Benvinguts

  Barroux

  Hem de buscar una nova casa. Ens hi ajudes ?Una història - que acaba bé - per explicar als més petits les situacions difícils en que estrobenaquells que han de marxar de casa seva.

 • L'ascensió al Mont Blanc

  Pierre Zenzius

  Al segle XVIII, els Alps són en gran mesura desconeguts. Les muntanyes més altes encara estan envoltades de supersticions. Només s'hi aventuren uns pocs caçadors d'isards i alguns buscadors de minerals. Buscant miradors cada vegada més elevats, un home anomenat Saussure, acaba trobant-se inevitablement amb el Mont Blanc. Finalment, conquereix el gegant...

 • El nas d'en Cyrano

  Géraldine Maincent & Thomas Baas

  N’hi ha que, de cul, en tenen un bon tros, / d’altres que tenen la panxa com un bot, / en Cyrano era el nas, el que tenia gros. / Què dic, un nas gros: tenia un nas desmesurat! / Inflat! Allargassat!

Mostrant 85 - 96 de 98 elements